Alles wat u moet weten over een Schrikdraadapparaat: de werking, toepassing en aanbevelingen. 

schrikdraadbeveiliging

Een schrikdraadapparaat speelt niet alleen een essentiële rol in terreinbeveiliging maar ook in het beschermen van vee. In dit uitgebreide artikel zullen we gedetailleerde informatie geven over een schrikdraadapparaat, inclusief hoe ze werken, waar ze toegepast kunnen worden en welke voordelen ze bieden, zodat u precies weet welke schrikdraadapparaat het beste geschikt is voor uw omgeving. We zullen ook enkele aanbevelingen doen voor schrikdraadapparaten, met een focus op de Nemtek Agri Solar en Nemtek Agri 1 modellen.

 

Inleiding

Een schrikdraadapparaat is een effectieve en veelgebruikte methode om terreinen te beveiligen en vee te beschermen. Ze werken op basis van elektrische impulsen die ongewenste indringers afschrikken zonder blijvende schade toe te brengen. In de volgende secties zullen we dieper ingaan op hoe deze apparaten precies werken en waar ze nuttig kunnen zijn.

 

Hoe werkt een Schrikdraadapparaat?

Schrikdraadapparaten genereren elektrische pulsen die door de afrastering lopen. Wanneer een indringer, zoals een dier of een onbevoegd persoon, de afrastering aanraakt, voelt hij een schok die hem vervolgens afschrikt en ontmoedigt om verder te gaan. Het schrikdraadapparaat wordt meestal aangesloten op een energiebron, zoals een batterij of een zonnepaneel, om de elektrische impulsen te kunnen genereren.

 

Toepassingen van een Schrikdraadapparaat

Schrikdraadapparaten worden in verschillende situaties toegepast, waaronder:

 1. Terreinbeveiliging: Een schrikdraadapparaat worden vaak gebruikt om eigendommen en terreinen te beschermen tegen onbevoegde toegang.
 2. Vee: Ze kunnen gebruikt worden om vee, zoals koeien, paarden, schapen en geiten, binnen hun afrastering te houden en te beschermen tegen roofdieren.
 3. Gewasbescherming: Een schrikdraadapparaat kan ook gebruikt worden om gewassen te beschermen tegen wilde dieren die schade kunnen veroorzaken.

 

Voordelen van een schrikdraadapparaat

Het gebruik van een schrikdraadapparaat heeft verschillende voordelen:

 1. Effectieve afschrikking: Een schrikdraadapparaat biedt een effectieve afschrikking voor ongewenste bezoekers zonder blijvende schade te veroorzaken.
 2. Flexibiliteit: Ze kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van uw terrein, of het nu gaat om grote boerderijen of kleine tuinen.
 3. Eenvoudige installatie: Veel schrikdraadapparaten zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren.

 

Aanbevolen Schrikdraadapparaten

Nu we de basisprincipes van een schrikdraadapparaat hebben besproken, laten we eens kijken naar enkele aanbevolen modellen voor de beste kwaliteit maar tegen de laagste prijzen in de branche:

1. Nemtek Agri Solar – Schrikdraadapparaat met zonnepaneel

 • Bereik: 1 km/3 km/5 km/8 km/10 km/25 km/50 km
 • Ingebouwde Lithium IJzer Fosfaat accu (LiFePo 4)
 • Weerbestendig ontwerp
 • LED-indicator voor energiestatus
 • Dag/nacht-sensor en interne zoemer

Schrikdraadapparaat met zonnepaneel

Dit schrikdraadapparaat is een gebruiksvriendelijke oplossing met een zonnepaneel en een duurzame LiFePo 4 batterij. Het is ideaal voor terreinbeveiliging en kan aangepast worden aan verschillende behoeften.

Schrikdraadomheining.nl: https://schrikdraadomheining.nl/product-category/schrikdraadapparaaten/
Bol.com: https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=nemtek+schrikdraadapparaat

 

2. Nemtek Agri 1 – Schrikdraadapparaat Lichtnet en Accu

 • Bereik: 5 km/10 km/20 km/30 km/50 km
 • Gepatenteerde APT techniek (Advanced Power Technology)
 • Robuust ontwerp voor diverse weersomstandigheden
 • Eenvoudig te bedienen
 • Inclusief aansluitklemmen met adapter

Schrikdraadapparaat op lichtnet en accu

Dit lichtnetapparaat is geschikt voor een breed scala aan dieren en biedt efficiënte stroomvoorziening en betrouwbare prestaties. Het robuuste ontwerp zorgt voor langdurig gebruik.

Schrikdraadomheining.nl: https://schrikdraadomheining.nl/product-category/schrikdraadapparaten/


Bol.com: https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=nemtek+schrikdraadapparaat

 

Conclusie

Een schrikdraadapparaat vormt een waardevolle aanvulling op terreinbeveiliging en vee. Ze bieden effectieve afschrikking en flexibiliteit, waardoor ze essentieel zijn voor het beschermen van uw eigendommen en vee. Bij Security Fencing Systems bieden we hoogwaardige schrikdraadapparaten bij onze schrikdraadbeveiliging, waaronder de aanbevolen Nemtek-modellen, om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen. Investeer in onze betrouwbare schrikdraadapparaten om uw terrein optimaal te beschermen.